DESPRE VEAPLAST

VEAPLAST este o companie care își propune să ofere clienților săi ferestre și uși la cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a reuși este nevoie de produse certificate, personal calificat și o experiență vastă în acest domeniu.

FERESTRE și UȘI

Ferestrele distribuite de VEAPLAST sunt furnizate de cea mai mare fabrică de ferestre și uși din România și una dintre cele mai mari din Europa. Producem ferestre și uși atât pentru piața din România cât și pentru tări din Uniunea Europeana (Italia, Franța, Belgia, Germani, etc.).

ACCESIBILITATE

Am creat o echipă care vă stă la dispozitie cu informații despre produsele si serviciile pe care le oferim. Puteți solicita vizita unui specialist VEAPLAST care vă poate oferi informații și sfaturi utile legate de achiziția de ferestre și uși. Cu siguranță informațiile oferite de specialiștii noștri vă vor ajuta să economisiti pe termen lung dar și în momentul achiziției.

MOTAJ

Montajul reprezintă 50% din calitatea unei ferestre. Acesta este motivul pentru care ne selectăm cu foarte mare atenție echipele de montaj. Fiecare membru al echipelor de montaj participă la training-uri practice și teoretice. La finalul acestor cursuri, montatorul poată să răspundă prompt cerințelor complexe și variate legate de montaj.

Sună acum

la numarul 0752 113 839 pentru cele mai bune oferte sau lasă numărul tău de telefon si te sunăm noi în maxim o oră !

Numele Prenume

E-mail (obligatoriu)

Telefon

Prin trimitearea formularului de contact sunteti de acord sa fiti contactat pentru a afla mai multe informatii despre oferta de produse si servicii Veaplast.

download (2)