Salamander

 • Izolare termică

 • Izolare fonică

 • Stabilitate

 • Durabilitate

 • Design premium

 • Protecție antiefracție

 • Izolare termică

 • Izolare fonică

 • Stabilitate

 • Durabilitate

 • Design premium

 • Protecție antiefracție

Sistem ferestre termopan

SALAMANDER – Streamline 76 Plus

Protejează-ți casa și rămâi în pas cu noile tendințe în design.

Ferestrele termopan SALAMANDER Streamline cu lățimea de 76 mm și profil cu 7 camere de izolare, atât la ramă, cât și la cercevea, asigură o înaltă protecție termică și fonică, stabilitate ridicată a ferestrelor și o durată mare de viață.

Profilul cu 7 camere al termopanelor SALAMANDER poate conduce la obținerea unui coeficient de izolare termică sub 1. Linia Streamline face parte din clasa A a grosimii pereților, asigurând o soluție tehnică excelentă, la un preț corect.

Sistem ferestre termopan

SALAMANDER bluEvolution 82 mm

Facturi de întreținere mai mici, soluții mai bune de izolare termică pentru casa ta.

Noua generație a sistemului bluEvolution are o structură inovativă cu 6 camere și o adâncime constructivă de 82 mm, geamurile termopan din această gamă dispunând astfel de protecție termică optimă și o eficiență energetică excelentă.

Gradul de izolare termică al ferestrelor termopan bluEvolution 82 cu garnitură mediană îmbunătățește proprietățile termice și acustice ale casei tale, oferind o protecție sigură împotriva condițiilor meteorologice extreme.

Sistem ferestre termopan

SALAMANDER Brugmann 73 mm

Stil și eficiență pentru casa ta atât la interior, cât și la exterior!

Sistemul de ferestre PVC SALAMANDER Brügmann bluEvolution 73 întrunește toate proprietățile impuse pentru a evidenția structura unei ferestre sofisticate, cu o densitate înaltă, ce oferă nu numai o întreținere deosebit de ușoară a profilelor, ci și o durată de viață impresionant de lungă.

Sistemul de profile previne formarea punților termice, reducând astfel semnificativ prețul facturilor de energie din locuința ta. Structura inteligentă a profilelor, cu armături de oțel supradimensionate, asigură ferestrelor din material plastic o stabilitate excelentă și fiabilitate pe măsură.

Sistem ferestre și uși termopan

SALAMANDER bluEvolution 92 mm

Asigură-ți certitudinea că ai ales ușile și ferestrele perfecte pentru căminul tău.

Cu o lățime de 92 mm în cazul ferestrelor termopan și până la 126 mm în cazul ușilor termopan, bluEvolution reprezintă gama de vârf a producătorului german SALAMANDER, oferind o armonie perfectă între gabarit, design și funcționalitate.

Bagheta rotunjită, cele 3 garnituri de etanșare, cele 6 camere de aer din interiorul profilelor și armătura rectangulară de 2 mm sunt doar câteva dintre elementele care încadrează bluEvolution 92 mm in rândul sistemelor de top de pe piață.

Sistem ferestre și uși termopan

SALAMANDER Evolution Drive HST 82

Personalizează-ți locuința cu cele mai noi soluții de design pentru noile tale ferestre.

Ferestrele și ușile SALAMANDER Evolution Drive HST au la bază sistemul Brügmann bluEvolution cu o adâncime de instalare de 82 mm, acestea evidențiindu-se în special prin protecția termică superioară, elementele de dimensiuni mari și accesibilitatea. În plus, construcția în 5 camere a profilului ușii de ridicare/glisant permite pătrunderea facilă a luminii naturale în orice spațiu.

Pe lângă gradul înalt de funcționalitate, ușa culisantă cu ridicare se mai evidențiază și prin elementele de protecție antiefracție verificate până la clasa de rezistență RC2, o soluție inovatoare în curs de brevetare. Pentru personalizarea designului, profilul PV este disponibil în numeroase culori standard și decoruri, precum și culori RAL individuale ce completează perfect stilul arhitectural al oricărei case.

Sistem ferestre și uși glisante

SALAMANDER Evolution Drive SF

Lasă lumina să invadeze fiecare centimetru din locuința ta.

Ferestrele și ușile glisante cu utilizare variabilă SALAMANDER Evolution Drive SF oferă flexibilitate maximă. Cu o adâncime de 76 mm și un design modern și slim, această gamă este compatibilă cu întreaga serie Streamline.

Evolution Drive oferă oricărui spațiu un aspect natural și plăcut din punct de vedere estetic, gama variată de culori în care este disponibilă oferind avantajul unui design care se adaptează cu ușurință oricărui stil arhitectural.

Contactati-ne

Have any questions or ideas?

+40 752 113 839

Galeria de imagini